در پایان معاملات شاخص کل در بازاری منفی و متاثر از معاملات منفی نمادهای فولاد، فملی، شپنا، شتران، حکشتی و آپ با افت حدود ۵۱۱ واحدی به ارتفاع ۹۴,۲۸۴ رسید که در این بین نمادهای رانفور و دعبید بیشترین تاثیر مثبت را ایجاد کردند.
بازار سرمایه ماهیتا بازاری شفاف است که بنگاه های اقتصادی را به سمت رقابت سوق می دهد و کارآفرینی را تشویق می کند؛ البته نقش این بازار زمانی تبلور می یابد که سایر نهادهای اقتصادی، سیاسی و حقوقی در کشور به خوبی تعریف شده باشند و فعالیت بهینه ای از خود بروز دهند.
آمار داد و ستدهای بازار سهام نشان می دهد در پایان معاملات هفته منتهی به ۲۹ فروردین ماه ۹۷ شاخص کل بورس با ۷۶۳ واحد ریزش معادل ۰.۸ درصد وارد کانال ۹۵ هزار واحد شد.
امروز در دومین روز نمایشگاه بین المللی بورس، شاهد رشد ناچیز شاخص و باز هم اختلال در نمایش اطلاعات در بورس تهران بودیم. در این روز شاخص کل با رشد ۱۶.۵ واحدی در ارتفاع ۹۵ هزار و ۵۲۲ واحد ایستاد، شاخص هم وزن نیز با رشد ۲۶ واحدی به مدار ۱۶ هزار و ۶۹۱ واحد رسید.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: تصمیم اخیر بانک مرکزی در خصوص تکنرخی کردن ارز یکی از مهم ترین تصمیماتی بود که تکلیف سرمایهگذاران به ویژه معاملهگران بازار سهام در خصوص نرخ ارز را مشخص کرد.
امروز شاخص کل بورس تهران با افزایش ۷۷۹ واحدی به ارتفاع ۹۷ هزار و ۱۲۰ واحد رسید که نمادهای فولاد، فارس، فخوز، فملی، کچاد، رانفور و جم بیشترین تاثیر مثبت را روی شاخص داشتند.
امروز به مدد رشد قیمتی نمادهای مارون، زاگرس، هرمز، خراسان، ارفع و شاوان که از گروه های صادرات محور پالایشی و فلزی هستند و تحت تاثیر رشد نرخ دلار مورد توجه قرار گرفته اند، شاخص فرابورس با افزایش ۱۰.۹۰ واحدی به ۱,۰۹۶ واحد رسید.
اداره بازرسی، امور اعضاء و نظارت بورس انرژی اعلام کرد: در ۶ ماهه دوم سال ۹۶، بازارهای بورس انرژی شاهد انجام معاملاتی به ارزش ۵۲.۹۶۹ میلیارد ریال بودهاند که با رشد ۹۱ درصدی نسبت به سال ۹۵ مواجه شد.
معاون پذیرش ناشران فرابورس اعلام کرد : ۱۸ شرکت به دلیل عدم احراز حد نصاب ضریب نقدشوندگی به بازار پایه «ج» تبعید و ۸ شرکت جایگاه خود در بازار پایه «ب» حفظ کردند.
در سالی که گذشت حقیقیها ۴۸ درصد و حقوقیها ۵۲ درصد خریدهای بورس را از آن خود کردند و در مقابل حقیقیها ۴۹ درصد و حقوقیها ۵۱ درصد فروشهای بورس را به نام خود کردند.
بازیگران بازار سرمایه در دومین هفته کاری از سال ۱۳۹۷ شاهد معاملات کم حجم و رشد ۲۱۲ واحدی شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بودند. در این روزها تغییرات در نرخ سود سپردههای بانکی می تواند بر معاملات بازار سهام تاثیری بیش از پیش بگذارد.
در پایان بازار شاخص کل متاثر از معاملات مثبت نمادهای فملی، کگل، جم و فارس با ۶۴ واحد رشد به ارتفاع ۹۷،۱۵۰ واحدی رسید که در این بین فولاد نیز بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشته است.